Slibepads

Er du på jagt efter en slibepad til murere? Så er du landet det helt rette sted. Her hos Murergrej.dk tilbyder vi et stort udvalg af slibepads til slibning og polering af en lang række overflader. Alt vores slibeudstyr er af højeste kvalitet og lever op til professionelle standarder. Når du køber slibepads til murere hos os, sikres du derfor godt udstyr og redskaber til murerarbejdet for et optimalt resultat.

Slibepads til slibning af mange slags overflader

Her på vores webshop finder du slibepads, som passer til de fleste slags vinkelslibere og med brede anvendelsesmuligheder. Slibepads egner sig perfekt til at slibe marmor, terrazzo, granit, beton, keramiske fliser, natursten eller glas. Køb professionelt slibegrej hos os, du kan vælge kornstørrelser mellem 50 - 800. Vi har helt sikkert også det rigtige til dig. Vores slibepads er langtidsholdbare i robuste materialer, og vi fører kvalitetsmærker fra både ind- og udland, så du altid er sikret den bedste kvalitet, når du køber hos os.

Har du spørgsmål til vores sortiment af slibepads eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.