Vaskebrætter

Vaskebrætter til afvaskning af overflader som epoxy, murværk og meget andet

Leder du efter et godt vaskebræt til murerarbejde, kan vi glæde dig med, at vi her hos Murergrej.dk forhandler flere varianter til afvaskning af overflader som epoxy, murværk og meget andet. Vaskebrætterne er solidt udført og i en holdbar kvalitet, der gør arbejdet til en leg. Vi fører produkter fra anerkendte mærker som Sweepex, og det alene siger meget om kvaliteten af de vaskebrætter til murerarbejde, du finder her i sortimentet.

Uanset om det er til fugning af fliserne eller til udglatning af gipsoverflader, så er et vaskebræt næsten et uundværlig værktøj. Her er det vigtigt at huske på, at ikke alle vaskebrætter er ens.

I vores sortiment finder du alt, hvad du behøver at vide for at købe det rigtige vaskebræt. Du finder her det populære standard vaskebræt med opskåret svamp, et vaskebræt med cellulose lige til en epoxy-fugemasse, vaskebræt deluxe med ergonomisk soft grip håndtag, som ligger behageligt i hånden eller et Sweepex vaskebræt, som har en unik type vaskeskum i høj kvalitet.

Leder du efter en vaskesvamp, som er mere absorberende og slidstærk, så er Sweepex et sikkert valg. Den kan endda fås med med et langt skaft til brug på gulvet, så du kan have en oprejst arbejdsstilling.

Har du spørgsmål til vores sortiment af vaskebrætter, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.