Skuresvampe

Mangler du en god og solid skuresvamp til murere, er du havnet det helt rette sted. Her hos Murergrej.dk har vi nemlig alt det, du skal bruge til rengøring efter dit projekt. Vores skuresvampe kommer i forskellige grovheder, og det er således nemt at finde lige netop den, du skal bruge. For ekstra komfort bør du se nærmere på vores håndtag til svampene - det gør skureprocessen mere behagelig. Se hele udvalget af skuresvampe til murere herunder.

Alt du behøver til skuring til murerprojektet


Her finder du vores udvalg af skuresvampe. Disse robuste skuresvampe fås i forskellige grovheder fin (hvid), mellemgrov (brun) og grov (sort). Vores skuresvampesæt indholder 3 svampe i hårdheden: fin, mellemgrov og grov samt et håndtag med velcro. På det praktiske løse håndtag passer alle tre svampe. De kan også købes enkeltvis i netop den grovhed, du ønsker. Køb flere, og du opnår gode besparelser på vores produkter. Fælles for alle vores vaske- og skuresvampe, er, at de er yderst robuste, har en meget lang holdbarhed og kan bruges til alle slags opgaver. Om det så er fugning af fliser, afvaskning, afsyring af murværk, fugearbejde med epoxy eller andre opgaver, du måtte have, hvor en vaske- eller skuresvamp kan gøre gavn. Måske trænger din grill til afvaskning med en god skuresvamp?

Har du spørgsmål til vores sortiment af skuresvampe, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.