Murerkoste og børster

Mangler du en god murerkost i høj kvalitet, bør du gøre den sig selv tjeneste at se lidt nærmere på vores udvalg herunder. Vi forhandler nemlig murerkoste og murerbørster fra blandt andet Galax, og uanset hvilken type du skal bruge, kan du forvente en solid kvalitet. Kostene findes i forskellige størrelser, og du har dermed alle muligheder for at matche dem med lige netop den mureropgave, du står overfor.

Koste og børster til alle slags mureropgaver

Her på siden har vi et stort sortiment af koste til mange formål. Her er kalkkosten med polybørster i 3 forskellige størrelser. Syrekosten kan ligeledes købes i 3 forskellige størrelser. Murerkosten har målene 19,5 x 6,6 cm. Tjærekosten er med fiberbørster, og selve skaftet er i ulakeret træ med hul. Du finder selvfølgelig også den almindelig robuste fejekost fra mærket Galax med røde nylonbørster. Denne kan du også købe uden skaft. Mangler du skovlen til kosten, så finder du den her.

Har du spørgsmål til vores sortiment af murerkoste og børster, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.