Glittebrætter

Glittebrætter skaber en jævn overflade - hver gang


Her på siden finder du et stort udvalg af glittebrætter i forskellige størrelser og former, så uanset hvilken form for glitning, du skal udføre, så har vi det helt rette udvalg til dig. I vores sortiment har vi firkantede glittebrætter i små og store størrelser samt glittebrætter med runde ender, så du undgår striber under glitning, så du dermed får en så jævn overflade som muligt.

Vores glittebrætter er fremstillet i rustfri stål, der sikrer en nem rengøring og længere levetid. Med det rigtige kvalitetsværktøj sikrer du en jævn og glat overflade ved pudsning, glitning, vådrumssikring eller andet murerarbejde.

Har du spørgsmål til vores sortiment af glittebrætter eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af glittebræt og alt andet inden for flise- og murerværktøj!