Linjelasere

Med en linjelaser til murerarbejde bliver præcise opmålinger nemme og enkle. Murergrej.dk tilbyder et stort udvalg af linjelasere til murerarbejde og andet udstyr til opmåling i høj kvalitet, der sikrer dig snorlige resultater. Vi har blandt andet en lang række krydslasere, der gør dit projekt til en leg. Mangler du andet, fører vi også et bredt sortiment af værktøj i mange forskellige kategorier, så du nemt finder dét, du skal bruge.

Linjelasere til præcis måling af murerprojekter


Linjelaseren er din bedste ven, når du skal ordne noget, som skal være helt lige. Det kan f.eks. være, når du skal hænge skabe op, få billeder til at hænge snorlige eller få lamperne til at hænge i samme højde. En linjelaser, eller en krydslaser fungerer som et smart vaterpas, hvor man har hænderne fri. Linjelaseren findes i vores sortiment af mærket Nivel Laser System, og den er et præcist måleværktøj med henholdsvis rød eller grøn stråle i både 45 og 90 graders vinkel. Den er alsidig, har brugervenlig betjening og så er den af høj kvalitet, som sikrer problemfrit arbejde selv udner de sværeste forhold. Hos Murergrej.d
k får du den endda til en overkommelig pris. Laseren kan monteres på et stativ med enkeltfods- eller trefodsstativ. Forstærkede komponenter i laserhuset beskytter mod skader fra stød og ridser.

Har du spørgsmål til vores sortiment af linjelasere, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl.8.00 - 17.00.