iTools komplet blandestation (75 L)

Komplet blandestation til hurtig og effektiv blanding og udlægning af bl.a. flydespartel eller fliseklæb op til en samlet mængde på 75 literBlandevognen er utrolig velafbalanceret, der gør den nem at navigere, selv ved udlægning af store mængder materiale.
Holderen til omrøreren monteres nemt på kanten af spanden. Da både højden af holderen og diameteren på monteringsbeslaget er justerbare, kan alle slags røremaskiner monteres.
Den komplette blandestation reducerer støvet ved blanding, når du monterer slangeholderen på kanten af blandekarret.
Blandekarret på 75 liter er fremstillet i en tyk slagfast plast, der sikrer en lang levetid.
Turbineskovlen er udviklet specielt til denne blandestation fra iTools. Turbineeffekten sørger for at du undgår klumper. Turbineskovlen er med M16 indvendigt gevind. Sammen med turbineskovlen følger en adapter til M14 udvendigt gevind.

Læs mere

Ex. moms kr. 
2,396.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
2,995.00
pr. enhed
På lager


Varenummer:
250460
EAN:
5708338103176

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele
Tekniske informationer

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.