Røreværk

Vil du undgå at skulle blande og omrøre materialer som beton og spartelmasse ved håndkraft? Så skal du have fat i et praktisk røreværk, der kan klare opgaven for dig. Et professionelt røreværk er ikke blot med til at sikre en god arbejdshøjde, det sørger også for, at materialerne bliver omrørt ved den rigtige hastighed. Hovedkomponenterne er en motor og tilhørende rørestav, og vi anbefaler modellerne med ekstra kræfter til mere tyktflydende blandinger.

Røreværk der er perfekt til murerarbejdet


Her på siden viser vi diverse røreværk, som alle er fra kvalitetsmærket Eibenstock. Med disse røreværk kan du blande lim, puds, gips, fliseklæb eller mørtel. De fås fra 1100 til 1800 Watt samt blandekapacitet fra 40 kg og op til 50 kg eller henholdsvis 80 l. Læg mærke til Eibenstocks røreværk (EZR 23 R), hvor der kan kobles hele 2 rørestave på, hvor maskinen også råder over en blandekapacitet på 80 l.

Har du spørgsmål til vores sortiment af røreværk eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.