Teleskopskaft til spartel (iTOOLS)

iTools Teleskopskaftet udgør sammen med spartelbeslaget grunddelen af iTOOLS stående spartelsæt. Alle iTOOLS tandspartler og klingeholdere kan monteres på dette sæt. Teleskopskaftet er i en gedigen "heavy-duty" kvalitet.

Køb dette smarte teleskopskaft til en yderst konkurrencedygtig pris her. 

Læs mere

Ex. moms kr. 
499.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
623.75
pr. enhed


Varenummer:
110620
EAN:
5708338101004

trustpilot

Beskrivelse

Teleskopskaft til montering på stående spartelsæt fra iTools 

Teleskopskaftet og spartelbeslaget udgør grunddelen af det stående spartelsæt fra iTools. Herpå kan monteret alle slags klingeholdere og tandspartler fra iTools - og så er man ellers klar til flydespartling i oprejst position. Det er noget som din ryg og dine knæ vil takke dig for. Teleskopskaftet er fremstillet i en fremragende kvalitet, så det kan anvendes til mange gulvprojekter derhjemme eller ude hos kunderne.

Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.