Kobling til boremaskine fra DanePoint (inkl. skruer)

Ekstra kobling til påmontering på boremaskine, inkl. 1 sæt skruer. Koblingen passer til den nye snegl. Koblingen samler sneglen med boremaskinen. Den bruges til at spænde sneglen fra Mørtel Fugepistolen fast i den ene side og boremaskinen i den anden side. Der medfølger 1 stk. ny kobling og 2 stk. skruer.

NB: På alle boremaskiner med ledning kan man afmontere borepatronen, så gevindet på boremaskinen passer med koblingen. Hvis ikke man vil afmontere borepatronen, så kan man også skrue en studs ind i koblingen på boremaskinen og derefter spænde borepatronen fast til denne. Hvis man vælger den sidste løsning, så skal man være klar over at den samlede Mørtel Fugepistol bliver 5 – 10 cm længere.

Der medfølger:

  • 1 stk. kobling til boremaskine
  • 2 stk. skruer
Læs mere

Ex. moms kr. 
299.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
373.75
pr. enhed
På lager


Varenummer:
220446
EAN:
5714297022342

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.