Murerhamre

Hvis du foretrækker at handle med erfarne fagfolk, så er Murergrej.dk det rette sted for dig. Her kan du finde en professionel hammer eller muggert, der er velegnet til al slags murerarbejde i beton, sten og andre hårde materialer. Vi har udvalgt flere af de bedste modeller på markedet, som giver dig optimale arbejdsbetingelser. Find en murerhammer med et hærdet hammerhoved med en firkantet slagflade i den ene ende og en slebet mejsel i den anden.

Det helt rette sortiment af murerhammere og mukkerter


Murerhamre, et stadigt voksende sortiment på vores hjemmeside, gør arbejdet med mursten til en leg. Du finder her en murerhammer, der har et forholdsvis tyndt hoved, hvor den ene ende har en lang bred pen, der kan benyttes som mejsel til at afkorte/flække mursten, den er næsten uundværlig på arbejdspladsen. Uanset dit specifikke behov så har vi helt sikkert en langtidsholdbar og robust murerhammer til dig. Vi har murerhamre fra Eskimo med lang eller kort pen og murerhamre fra Hultafors med sømudtræk.

Har du spørgsmål til vores sortiment af murerhamre eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl.8.00 - 17.00.