Fugetrykkere

De uundværlige fugetrykkere hjælper dig med optimal komprimering af dine fuger. Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af de smarte fugetrykkejern til professionel brug. De er fremstillet i specialhærdet stål og formet sådan, at de nemt kan komme ind i alle hjørner. Vi forhandler også reservedele og tilbehør til udskiftning af nedslidte løsdele. Skab slidstærke og ensartede mørtelfuger med dette sortiment af prisvenligt murerværktøj.

Bredt udvalg af innovative fugetrykkere


Skal du i gang med fugning af murværk efter udkradsning, igang med udmuring ved stående fortanding eller skal du udføre reparationsarbejde, hvor enkelte mursten skal indmures blandt andre eksisterende - så har vi det perfekte værktøj til dig. På vores hjemmeside har vi de smarte rustfrie fugeskeer fra Eskimo, som findes i 8 forskellige størrelser. Vi kan desuden anbefale et vaskebræt til fugeske, som er perfekt til nedvaskning i snævre rum, eller et finpudsebræt til fugeske, som giver en perfekt finish. Du finder også et fugebræt til fugeske for afvaskning af klinker og fliser.


Har du spørgsmål til vores sortiment af fugetrykkere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl.8.00 - 17.00.