Fugeskeer

Hemmeligheden bag det perfekte fugearbejde er det rette håndværktøj. Her finder du markedets bedste fugeskeer til fugning af alt fra studser til kelede fuger i murværk, hvormed du præcist og manuelt kan trykke fugen på plads. Vi fører mange forskellige størrelser, som passer til både smalle og brede fuger. Husk desuden, at vi tilbyder dag til dag-levering på alle ordrer, der er lagt inden kl. 15:30 på en hverdag.

Bredt udvalg af fugeskeer af høj kvalitet


Skal du i gang med fugning af murværk efter udkradsning, i gang med udmuring ved stående fortanding eller skal du udføre reparationsarbejde, hvor enkelte mursten skal indmures blandt andre eksisterende - så har vi det perfekte værktøj til dig. På vores hjemmeside har vi de smarte rustfrie fugeskeer fra Eskimo, som findes i 8 forskellige størrelser. Vi kan desuden anbefale et vaskebræt til fugeske, som er perfekt til nedvaskning i snævre rum, eller et finpudsebræt til fugeske, som giver en perfekt finish. Du finder også et fugebræt til fugeske for afvaskning af klinker og fliser.


Har du spørgsmål til vores sortiment af fugeskeer eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 
7260 6630, som er åben mandag - fredag kl.8.00 - 17.00.