Murerhammere

Find den helt rigtige murerhammer til murerarbejde lige her i udvalget, hvor vi forhandler adskillige populære modeller. Vores holdbare hammere er produceret i kvalitetsmaterialer, og de er designet til at hjælpe dig med at udføre et godt stykke arbejde. Uanset om du skal bruge en murerhammer til at dele eller banke mursten på plads, så finder du det her. Står du akut, og skal bruge dit nye værktøj? Vi tilbyder mange praktiske leveringsmuligheder inkl. lynhurtig natlevering.

Murerhammere til alle slags murerprojekter


Murerhamre, et stadigt voksende sortiment på vores hjemmeside, gør arbejdet med mursten til en leg. Du finder her en murerhammer, der har et forholdsvis tyndt hoved, hvor den ene ende har en lang bred pen, der kan benyttes som mejsel til at afkorte/flække mursten, den er næsten uundværlig på arbejdspladsen. Uanset dit specifikke behov så har vi helt sikkert en langtidsholdbar og robust murerhammer til dig. Vi har murerhamre fra Eskimo med lang eller kort pen og murerhamre fra Hultafors med sømudtræk.

Har du spørgsmål til vores sortiment af murerhamre eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.