Fugetrykkere

Her hos Murergrej.dk udvikler og importerer vi værktøj til murere med et ønske om at gøre faget bedre rustet. Derfor finder du markedets bedste udvalg af fugetrykkere til murere lige her på siden. Hvis du nyder at udføre dit arbejde professionelt og hurtigt, så er en fugetrykker her fra udvalget noget for dig. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og erhvervsfragt til dig, der har brug for lynhurtig levering. Se nærmere på udvalget lige her.

Stort udvalg af fugejern, fugetrykkere og trykfugejern

Her på siden præsenterer vi et bredt udvalg af fugetrykkere til professionelt fugearbejde – heriblandt vores egen innovative fugetrykker, som vi har udviklet sammen med murermestre og fagfolk i Danmark. Dette innovative værktøj gør, at fugen komprimeres meget bedre, og du derfor sparer god tid på fugearbejdet. Det er fugetrykkerens udformning, der gør forskellen, idet den sikrer, at mørtlen bliver presset ekstra godt ind i fugen, hvor den traditionelle kugle som regel bare vil skubbe mørtlen væk. Du kan også vinkle fugetrykkeren diagonalt og benytte krumningen til at få en flot, bred fuge.

En anden fordel ved fugetrykkerens særlige form er dermed, at den kan anvendes til både smalle og meget brede fuger. Du behøver derfor ikke anskaffe dig fugejern til forskellige typer fuger, da den specialudviklede form gør vores værktøj velegnet til alle fugeopgaver. Du kan nemt komme ind i alle hjørner og presse den overskydende mørtel rigtig godt ind i fugen, så du opnår et flot og ensartet resultat.

 

Holdbare fugetrykkere til professionelt murerarbejde

Vores udvalg af fugetrykkere til murerarbejde er det ideelle værktøj til såvel fugearbejde i hjemmet som på den professionelle arbejdsplads. Som fagfolk ved vi, hvor vigtig en rolle fugetrykkeren spiller i forbindelse med fugning. Uden den kan det være svært at skabe de perfekte fuger, og man kan opleve problemer med mørtel, der ikke fylder fugerne helt ud. Derfor har vi udviklet vores egen fugetrykker, som sikrer, at du kan arbejde effektivt, når der skal komprimeres eller formes fuger.

Da vores udvalg henvender sig til professionelle murere, produceres alle vores fugetrykker naturligvis i en kvalitet, der kan holde til daglig brug. Vi tester altid vores værktøj grundigt, når vi udvikler nye produkter, og vi stiller høje krav til design og holdbarhed. Derfor er vores fugetrykker også både hærdet, rustfri og syrefast. Det betyder, at den holder bedre til slid og skift i arbejdsmiljø. Du kan vælge mellem tre forskellige hærdninger, som er markeret med forskelle i farven på håndtagene. Uanset hvilken variant du vælger, får du dog et holdbart kvalitetsprodukt.


Praktiske fugetrykkere med udskiftelige dele

En anden fordel ved vores fugetrykker er, at du kan udskifte de forskellige dele løbende. Når dele af fugejernet er blevet slidt, kan du erstatte den enkelte del i stedet for at skulle købe nyt værktøj. Det er blot vigtigt, at du er opmærksom på, at delene passer til den fugetrykker, du har. Der anvendes forskellige fugetrykkerhåndtag til fugetrykkerhoveder i hhv. nylon og stål, da materialerne stiller forskellige krav til værktøjet. Nylon-fugetrykkere anvendes til KKH-mørtel, men kan også bruges til KC-mørtel. Fugetrykkerjern må ikke anvendes til KKH-mørtler, men egner dig derimod glimrende til KC-mørtel og funktionsmørtel.

 

Rådgivning i forhold til mørtel og værktøj

Uanset om du arbejder med brede eller smalle fuger, studsfuger eller udkrasning af fuger, har vi dermed det rette værktøj til dig. Vi stiller desuden gerne vores mangeårige erfaring til rådighed for dig, og derfor har vi udarbejdet guides om såvel valg af mørtel til murværk og gode råd om påføring af mørtel. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores sortiment af trykfugejern, eller der er murerværktøj, som du savner i vores udvalg. Ring eller skriv til os, så sørger vi for at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af fugetrykkere, mørtel og andet fugeværktøj.