Fugetrykkere

Her hos Murergrej.dk udvikler og importerer vi værktøj til murere med et ønske om at gøre faget bedre rustet. Derfor finder du markedets bedste udvalg af fugetrykkere til murere lige her på siden. Hvis du nyder at udføre dit arbejde professionelt og hurtigt, så er en fugetrykker her fra udvalget noget for dig. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og erhvervsfragt til dig, der har brug for lynhurtig levering. Se nærmere på udvalget lige her.

Bredt udvalg af fugetrykkere af høj kvalitet og god holdbarhed


Her finder du vores udvalg i fugetrykkere, bl.a. vores innovative, hærdede fugetrykker, som er rustfrit og syrefast. Murergrejs egen fugetrykker komprimerer fugen meget bedre pga. dets udformning, og det er samtidig ekstra slidestærkt. Overskydende mørtel bliver rigtig godt presset ind i fugen, hvorimod den traditionelle kugle som regel bare vil skubbe mørtlen væk. Du kan nemt komme ind i alle hjørner, og selv fugerne mellem mursten og vinduer er nemme at få på plads. Fugetrykkeren er en rigtig god investering til netop dine arbejdsopgaver, så du får en super flot finish. Se mere specifikke informationer under de enkelte kategorier.


Har du spørgsmål til vores sortiment af fugetrykkere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.