Industristøvsugere

Murergrej.dk er stedet, hvor du finder et stort udvalg af industristøvsugere til alle former for rengøringsopgaver. Vores sortiment tilbyder et bredt udvalg af modeller fra kvalitetsbrands som Eibenstock og Husqvarna, der kan bruges til støvsugning af alt fra støv til vand. Alle vores industristøvsugere er desuden udstyret med stærke motorer og har en høj ydeevne, da de er skræddersyet til de hårde betingelser, de kommer ud for i industrien. 

Vælg den ønskede kategori

Her finder du finder du vores store udvalg af industristøvsugere til alle slags tør- og støvsugningsopgaver. Til dit byggeprojekt, ude hos kunden eller på værkstedet derhjemme har du brug for en pålidelig industristøvsuger. Det kunne eksempelvis være en D SS 25 M støvsuger fra Eibenstock, et tysk kvalitetsmærke, der er ideelt egnet til punktsugning. Eller SS 1401 L, der gør opsugningen af støv, slam og vand til en leg. Vi har samtidig også kraftige industristøvsuger fra kvalitetsmærket Husquarna, som er særligt velegnet til at håndtere bygge-, slibe-, gips- og betonstøv. Du finder yderligere information, når du klikker videre ind på produkterne. Her kan du også finde information om bl.a. tilbehør som støvsugerposer og forfiltre.


Har du spørgsmål til vores sortiment af industristøvsugere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.