Eibenstock diamantsav m/ EDS 125 tilbehørssæt

Kom effektivt igennem alle dine skæringsopgaver med Eibenstock EDS 125 ved din side. Denne diamantsav kan bruges til både våd- og tørskæringer, hvilket sikrer dig den mest komfortable og effektive arbejdsgang.

Grundet dens integerede vandtilslutning, samt stik til industristøvsuger, kan du opnå et næsten støvfrit arbejdsmiljø. Dette garanterer at du kan arbejde ubesværet indendørs uden at skulle bekymre dig om støv og snavs i dine arbejdsomgivelser. 

Med dens trinløse indstilling kan du lave præcise smigskæringer op til 45° grader. Dette sæt indeholder alt det nødvendige du skal bruge for at komme i gang. Der medfølger en diamantklinge, monteringsværktøj og en transportkasse.

Derudover får du også 2 styreskinner af 750 mm, der kommer med et samleled og en 5 liters vandtryksbeholder.

Læs mere

Ex. moms kr. 
3,996.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
4,995.00
pr. enhed


Varenummer:
205604
EAN:
4026851017772

trustpilot

Fordele
Tekniske informationer
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.