DaneTool Fugetrykker ECO - Komplet (Stål)

Komplet ECO Fugetrykker fra DaneTool i 3 valgfrie modeller, der alle består af 1 stk. fugetrykkerhoved i forskellige hærdninger, 1 stk. plasthåndtag og 1 stk. split til montering. Håndtaget er ergonomisk, kan genbruges og alle delene kan bestilles separat.

Fælles for alle vores fugetrykkere i vores sortiment er, at de alle komprimerer fugerne meget bedre end almindelige fugejern. Du sparer tilmed tid, penge og besvær idet du ikke behøver at investere i ekstra tilbehør og undgår at købe nyt fugeværktøj så ofte.

Vælg mellem 3 forskellige hærdninger:

  • 316 syrefast rustfrit stål
  • 316 hærdet stål
  • 420 gennemhærdet stål

Vælg et trykkejern der passer til dit behov. Håndtaget passer til alle vores trykkejern og kan genbruges. Alle delene kan udskiftes og købes separat. Se hele udvalget her. Læs mere om fordelene ved vores trykkejern i beskrivelsen forneden.

Læs mere

Ex. moms kr. 
183.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
228.75
pr. enhedVarenummer:
225234
EAN:

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele
Tekniske informationer
Anvendelsesområder
Anvendelsesvejledning
Rengøring og pleje
Reservedele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.