Rørestave

Gode rørestave er ikke blot med til at gøre murerarbejdet lettere og sikre et godt resultat, de er også med til at sikre dig en mere behagelig arbejdsstilling. Uanset om du søger selve rørestaven eller belejligt tilbehør som rensespande eller adaptere, kan du finde det i vores udvalg. Vi har desuden modeller, der egner sig til blanding af en bred vifte af materialer, så du med sikkerhed kan finde en, der er velegnet til dit projekt.

Her finder du vores udvalg af galvaniserede rørestave og piskeris. Rørestavene er perfekte til blanding af materialer med mere fast konsistens som puds, gips, kalk, beton, epoxy cement, spartelmasse og fliseklæb. Hvorimod et piskeris anvendes til omrøring og blanding af f.eks. maling. Piskerisene har længden 550 mm, hvor de både findes som enkelt og dobbelt version. Du finder også en smart forlænger til Eibenstocks rørestave på hhv. 150 eller 250 mm, som kan købes særskilt. De giver dig muligheden for at få en bedre arbejdsstilling.
I vores sortiment har vi også den ultimative blandingsløsning til alle flydende materialer med IMIX Dissolveraksel på henholdsvis Ø 100 og 150 mm. Her kan du vælge mellem IMIX Dissolverskive Ø 100 mm eller Ø 150 mm. Piskeren i rustfrit stål er designet til at blande en medium massefylde, f.eks. kalkbaserede materialer. Den fås i størrelsen 40 og 50 cm.

Har du spørgsmål til vores sortiment af rørestave eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.