Baljemixere

Her på siden præsenteres du for et udvalg baljemixere til blanding af materialer i forbindelse med murerarbejde, der sikrer ensartede blandinger hver eneste gang. Vores baljemixere lever desuden alle op til høje sikkerhedsstandarder, så du trygt kan benytte dem til dine projekter. Søger du andet værktøj til arbejdet, så fører vi også et stort sortiment af tilbehør til murerarbejde, der selvfølgelig lever op til de samme professionelle standarder.

Baljemixere til blanding af selv det kraftigste materiale


Her på siden præsenterer vi vores motorbaserede baljemixere fra kvalitetsmærket Eibenstock, som blander alle materialer uafhængig af viskositet. Alle vores baljemixere er universale og kraftige. Her er rummelige baljestørrelser på 65 og 90 liter. Vælg mellem en kraftig motor på 1500 eller 1800 W. Alle er lette at transportere med trækstang og hjulsæt. Eibenstock Twinmix 1800 har 2 modkørende rørestave med en kraftig motor på 1800 W. Den er udstyret med et beskyttelsesgitter og en baljeholder, så baljen ikke drejer rundt. Med disse baljemixere er du særdeles godt kørende.
Vidste du, at vi har færdigblandet mørtel specielt til mørtelfugepistolen? Gå heller ikke glip af Murergrejs fugetrykkejern for en god komprimeret fuge og en flot finish. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af baljemixere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.