Blandeværktøj

Her finder du et bredt udvalg af blandeværktøj til dit næste murerprojekt. 

Vælg den ønskede kategori

Det helt passende blandeværktøj til dit murerprojekt

I denne kategori har du overblikket over alt inden for blandemaskiner og blanderedskaber, når du skal i gang med at blande lim, puds, gips, fliseklæb eller mørtel. I oversigten finder du røreværk, som alle er fra det tyske kvalitetsmærke Eibenstock. De fås fra 1100 til 1800 Watt med en blandekapacitet fra 40 kg og op til 50 kg eller henholdsvis 80 l. Du finder helt sikkert det rigtige røreværk til lige netop dit behov.
Hertil er der rørestave og piskeris i forskellige størrelser til Eibenstocks røreværk.
Se også vores lækre baljemixer med kraftig motor fra Eibenstock Automix og Eibenstock Twinmix. De blander let og effektivt. Vi har selvfølgelig også murerbaljer og murerspande i vores sortiment. Vi udvælger altid vores sortiment, så vores produkter er af højeste kvalitet, og samtidig har vi altid lave priser, så du sparer penge uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Har du spørgsmål til vores sortiment af blandeværktøj eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.