Arbortech Slibeark assorteret 21 stk

Gør dit næste slibeprojekt lettere med Arbortech Slibeark i forskellige kornstørrelser.

Pakken består af 21 højkvalitets slibeark, der er omhyggeligt udvalgt for at dække alle dine behov, når det kommer til diverse slibeopgaver. Med kornstørrelser der spænder fra 40 til 320 mm, giver denne assorterede pakke dig friheden til præcist og effektivt at forme eller finpudse forskellige materialer på mindre overflader eller svært tilgængelige områder.

Hver slibeark er designet specielt til at passe perfekt på din Arbortech Slibeskive 50 mm Ø, hvilket sikrer en problemfri slibeoplevelse ved anvendelsen af en Mini Grinder.

Uanset om du er erfaren eller gør-det-selv entusiast vil disse slibeark sætte dig i stand til at udføre dine projekter med enestående præcision og nøjagtighed.

Læs mere

Ex. moms kr. 
120.20
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
150.25
pr. enhed


Varenummer:
211307
EAN:
9313478020151

trustpilot

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.