Profloor EPW epoxymaling - 6 kg

Profloor EPW Epoxymaling er en revolutionerende løsning til både private og industrielle rum, der kræver en robust og holdbar overflade. Denne vandfortyndede epoxymaling specielt designet til at kunne håndtere ekstreme belastninger, hvilket gør den ideel til anvendelse i rum med høj trafik.
 
Dens unikke sammensætning sikrer en arbejdstid på op til 3 timer før hærdning påbegynder, hvilket betyder, at den både er brugervenlig og nem at arbejde med, selv for dem, der ikke er professionelle malere. Malingen har desuden en forholdsvis kort genbehandlingstid på kun 6-8 timer, som tillader hurtig færdiggørelse af malerprojekter på samme dag.
 
Denne version er 6 kg og kan fås i 12 forskellige farver.
 
Takket være dens halvblanke-blanke overflade, tilbyder Profloor EPW ikke kun et flot resultat, men også en overflade, der er kemisk og mekanisk resistent mod dagligdagens udfordringer, såsom rengøringsmidler og almindelig trafik af mennesker og køretøjer.
Udover dens anvendelse som epoxymaling er Profloor EPW også velegnet til afstribning på epoxyprimede underlag og eksisterende epoxybelægninger.
 
Blandingsinstruktionerne er klare og enkle, hvilket sikrer, at du let kan blande og anvende produktet. Det anbefales, at underlaget er rent, tørt og fri for olie, sæbe eller fedtstoffer samt fri for løstsiddende materiale, for at sikre den bedste vedhæftning.
 
MAL-koden (1993) for det blandede og brugsklare produkt er 00-5.
 
Ved brug på absorberende flader, kan malingen fortyndes med 10% vand og anvendes til priming. Malingen må ikke fortyndes ved maling på overflader, der ikke er sugende.
Læs mere

Ex. moms kr. 
556.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
695.00
pr. enhed

Vælg venligst den ønskede farve.
Vælg farve: <
>


Varenummer:
011121
EAN:

trustpilot

Tekniske informationer
Anvendelsesområder
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.