Flisefuger

PCI er kendt for at levere materialer i rigtig god kvalitet. Virksomheden havde 70 års jubilæum i 2020, så de ved, hvad der skal til for at skabe de bedste løsninger. I vores sortiment finder du nogle af PCI´s rigtig gode produkter - herunder PCI Nanofug Premium, som er en fleksibel fugemørtel, der kan anvendes både ude og inde - især til belægninger af porcellanato og hårdtbrændte klinker. Derudover finder du PCI Durapox Premium, som er en epoxyharpiksmørtel til lægning og fugning af fliser, såvel udendørs som indendørs. Vi forhandler også deres fremragende PCI Durapox Finish, som er et rensemiddel til epoxy-fugemørtel, så man undgår restslør. Produktet kan anvendes på mange områder.

Kort om epoxyfuger:

Epoxyfuger har en række fordele sammenlignet med cementbaserede fuger og anvendes ikke kun i industrien. Med en epoxy fuge kan man undgå misfarvninger fra bl.a. rødvin eller oliespild, og farvestabiliteten er højere end med cement som bindemiddel. Fugemassen er væsketæt og modstandsdygtig overfor saltning og saltudslag fra underlaget. 

Husk at fugning med epoxy kræver særligt fokus på arbejdsmiljø og personlige værnemidler. Fugeprocessen med epoxy fuger kræver specielt værktøj for at sikre et godt resultat. Fugerne skal være rene for klæber, løse partikler og fremstå med ensartet dybde. Der anbefales en prøvefugning på et mindre areal for at kontrollere om epoxyen kan fjernes uden at efterlade epoxyslør på flisen. Arbejdstemperatur: +15°C - +30°C. Epoxymaterialer skal have rumtemperatur ved udførelsen.

Vi forhandler også PCI's Durapox Finish, som er et fremragende rensemiddel til epoxy-fugemørtel, så man undgår restslør. Produktet kan anvendes på mange områder.

Har du spørgsmål til vores sortiment af flisefugemateriale eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.