Fæhår

Få en stærk kalk baseret mørtel, der kan vedstå vind og vejr, for at opnå bedre isolering. Ved at tilføje fæhår til dine blandinger, som bruges til under- eller overstygning, kan du sikre mod dannelsen af revner og få et langt stærkere resultat.

 

Fæhår består af hår fra kreaturer. Det er en gammel genopdaget metode som bruger et organisk materiale, som ellers vil kunne blive anset som værende affald, til at forstærke en kalkbaseret mørtel. Hårene fungerer som en armering, men øger også smidigheden og bearbejdligheden samt vedhæftningen.

 

Det er det perfekte tilsætningsmateriale når du vil bygge med naturlige materialer, eller holder af de gamle metoder.

Vi anbefaler at du ligger dine fæhår i blød et døgn før du skal bruge dem. Dette gør dem blødere, og dermed nememre at røre ud i mørtlen.   

Læs mere

Ex. moms kr. 
186.40
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
233.00
pr. enhed


Varenummer:
230302
EAN:
5709137028752

trustpilot

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.