Betonrens - 25 liter

Fosroc Betonrens er en effektiv løsning til rengøring af beton og cement. Dette produkt er designet til at håndtere de udfordringer der opstår, når maskiner, materialer og værktøjer kommer i kontakt med beton eller cement. Produktet sikrer at gummi, glas og andre materialer ikke tager skader under rengøringsprocessen.

 

Betonrens er også effektivt til bekæmpelsen af pletter på betonoverflader. Det er et stærkt og hurtigtvirkende middel, der nemt kan opløse og eliminere olie for at gøre din rengøring lettere.

Valget af produkter til betonvedligeholdelse kommer an på typen af beton. Fosroc Betonrens kan være en essentiel del af vedligeholdelsen for at opretholde din betonoverflade optimalt.

 

Læs mere

Ex. moms kr. 
1,499.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
1,873.75
pr. enhed


Varenummer:
727210-25
EAN:
5702171110018

trustpilot

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.