Marmorino Fin - 24 kg

Marmorino er en naturlig mineralsk kalkbaseret puds til at skabe dekorative overfladebehandlinger på vægge både indendørs og udendørs.
Overfladen på Marmorino Fin er blank og har meget glans med stor dybde. Marmorino Fin, et meget glat og satineret marmorpuds med behagelige chiaroscuro-effekter på grund af dets synlige udførelse, hvilket giver det en følelse af dybde. Marmorino er velegnet til både indvendige og udvendige overflader. Har den amerikanske Grøn LEED-certificering for brugen af bæredygtigt materiale (op til 27% af den samlede vægt sammensat af genanvendt materiale). Denne finish er glat med en variabel glans afhængigt af hvor meget den er blevet poleret. En naturlig vægbeklædning med mineralsk kalk til fin dekorativ finish på indvendige og udvendige overflader. I modsætning til marmor har den en blød farve med sarte toneforskelle. Marmorino er et naturligt materiale. Det er lavet af kalk og malet marmor. Karakteristisk er dens hårdhed og modstand selv i fugtige miljøer som den venetianske lagune. Det er meget værdsat for sin æstetiske virkning, unik, når den er korrekt oplyst. Det bruges i sofistikerede miljøer, såsom modtagelsesområder, kontorer og villaer. I badeværelset er det et alternativ til marmor og keramik. Udførelsen er muligvis ikke synlig afhængigt af applikationen.

(Tidligere kendt som Marmorino Classic)

Køb denne robuste marmorpuds til konkurrencedygtige priser her på siden.

Læs mere

Ex. moms kr. 
1,199.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
1,498.75
pr. enhed


Varenummer:
324215-24
EAN:
5714297011414

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele
Anvendelsesområder
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.