Kelax 220 Syre erstatning 5 L

KELAX Syreerstatning er din løsning for miljøvenlig og effektiv afrensning af murværk. Udviklet som et skånsomt alternativ til traditionelle syreholdige rensemidler, tilbyder KELAX en langtidsholdbar og effektiv metode til fjernelse af mørtelpletter, cementslør, samt diverse urenheder som gips og mangan.

Denne version er 5 liter.

Bemærk: Produktet skal altid blandes med vand før brug! Blandingsforholdet kommer an på materialet du skal afsyre.

Jo grovere materialet er, jo højere skal koncentrationen være. Vi anbefaler at lave et lille testområde før du begynder afrensningen.

Dette revolutionerende produkt sikrer, at dit murværk efterlades rent og indbydende, uden de sundhedsskadelige dampe og den skarpe lugt, der ofte er forbundet med syreholdige rensemidler, hvilket gør det ideelt til både indendørs og udendørs brug.

Med sine nøje udvalgte ingredienser er KELAX ikke alene skånsomt for miljøet, men også for de materialer det anvendes på. Dets vandopløselige natur betyder, at det nemt kan afvaskes med vand, hvilket gør rengøringsprocessen både sikker og enkel.

Murværk kræver en grundig afrensning for at fjerne det smuds, der samler sig over tid, samt overskydende byggematerialer fra konstruktionen. KELAX er et effektivt produkt, der efterlader dit murværk renset og glat.

Læs mere

Ex. moms kr. 
515.20
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
644.00
pr. enhed


Varenummer:
530280-5
EAN:
5714906000471

trustpilot

Tekniske informationer
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.