Stenforme

Sæt dit personlige præg på dine stenskaller med disse stenforme


Skal du have lagt en ny terrasse, en gangsti i haven eller skabt et nyt look til en endevæg eller generelt væggene i dit hus, så har du med en stenform en enestående mulighed for at støbe dine egne stenskaller. Murergrej.dk forhandler 8 forskellige stenforme, alle fremstillet i gummi.

Her på siden ses de forskellige mønstre, som giver dig mulighed for at skabe din helt unikke stil og sammensætning. Det er desuden betydeligt billigere end at købe sten, som ikke giver de mange valgmuligheder. Alt, hvad du behøver, er din fantasi, en betonblanding og evt. PP Fibre for at skabe en endnu stærkere og mere vedvarende fiberbeton.

Ønsker du at sætte yderligere præg på dine stenskaller, så har vi også 20 farveopskrifter til rådighed, så du med vores oxydfarvepulver kan skabe dit helt unikke look i netop den farve, som du foretrækker.

Har du spørgsmål til vores sortiment af fliseforme, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.