Plastificering

Her hos Murergrej.dk har vi plastificering til gør det selv-projekter i høj kvalitet, og du finder bøtterne i flere forskellige størrelser. Tilsæt plastificeringen til din mørtel for at gøre den mere smidig og gør arbejdet med fugepistolen meget nemmere for dig selv. Se vores udvalg af produkter til gør-det-selv projekter på siden herunder og find den størrelse, du skal bruge.

Plastificeringsmiddel gør mørtlen mere smidig


Platificering Gibco er et supergodt plastificeringspulver, som tilsættes mørtlen, der bliver mere smidig. Det letter arbejdet med fugepistol og mørtel/betonsprøjte og forbedrer desuden mørtlens egenskaber, ligesom den mindsker slitage på fugepistolens snegl og knive. Af andre fordele ved Gibco kan bl.a. nævnes færre revnedannelser og frostskader samt mindre vandforbrug.

Har du spørgsmål til vores sortiment af plastificeringsmidler, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.