Diverse Gaveartikler

Her hos Murergrej.dk har vi de perfekte gaveidéer til murere, og ser du nærmere på det udvalg, vi har samlet herunder, er der masser af god inspiration at hente. Vi forhandler både gode radioer, der sikrer musik og underholdning til arbejdet, forkromede murerhammere, smarte køletasker til de lange dage på byggepladsen samt oplukkere udformet som murerskeer. Du finder dermed masser af gaveidéer til murere på siden herunder.

Diverse gaveartikler til håndværkeren i huset


Her finder du et udvalg af sjove gaver til mureren. Vi har bl.a. en smart oplukker udformet som en murerske, og skal drikkevarerne holdes kolde, har vi også en køletaske med logo. Vil du gerne give en personlig gave, der samtidig er praktisk og smart. Så kunne et bud være en forkromet murerske, hvor der er mulighed for at få lasergraveret navn og/eller dato. Tag et kig i vores udvalg og find den perfekte gave.

Har du spørgsmål til vores sortiment af gaveartikler eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.