Fugestuds Nylon - Skrå (9 mm)

Den store fugestudser er den mest populære iblandt vores sortiment da den gør det nemt at lægge den rigtige mængde mørtel i fugen.
Man kan også køre meget mere mørtel igennem Mørtel Fugepistolen ved at bruge den store Fugestuds.


Den store fugestuds kan bruges til flere andre ting.
F.eks kan man montere en 3/4 " vandslange udvendigt på den, så man kan forlænge og bøje slangen, hvilket er meget anvendeligt hvis man skal understryge tagsten, eller når man skal fuge svært tilgængelige steder, som f.eks. bag ved tagrender og nedløb.

Indvendig i denne Store fugestuds kan man montere tuden fra en silikone tube.
Det kan være praktisk, hvis man f.eks skal fuge skiffer fliser da fugen normalt tørrer meget hurtigere oven på fliserne, end den gør i fugen.
Det resulterer i, at man typisk er nødt til at vaske fliserne før fugen er tør nok. Dermed får man en færdig fuge der ligger under flisernes overflade.

Ved at bruge Mørtel Fugepistolen med tuden fra silikone tuben fylder man kun fugemasse i fugen. Dermed kan den blive indtil den er tør nok, fordi man ikke behøver at vaske fliserne rene. Det giver et meget pænere resultat på en nemmere måde.

Læs mere

Ex. moms kr. 
64.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
80.00
pr. enhed


Varenummer:
220431-9
EAN:
5714297022298

trustpilot

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.