Fugeske med soft grip - 12 mm (B&V)

Fugeske fra B&V. Det helt perfekte værktøj, når du skal udføre arbejde med fuger. Produceret i specialhærdet kvalitetsstål med et ergonomisk Soft-Grip håndtag, et konisk slebet blad. Denne fugeske er uundværlig til flise- eller fugearbejdet.

Læs mere

Ex. moms kr. 
72.15
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
90.19
pr. enhed


Varenummer:
241225
EAN:
5704628661531

trustpilot

Beskrivelse

Fugeske med soft grip til en fugebredde på 12 mm

Fugeske fra Eskimo med et håndtag af dansk, pulvermalet bøgetræ. Fremstillet i specialhærdet kvalitetsstål. Ergonomisk Soft Grip for bedre og mere behageligt greb. Den specielle udførsel af grebet, er ekstra skånsomt for tommelfingeren ved fugearbejde. Fugeskeen har et konisk slebet blad. Galvaniseret dølle. Velegnet til murer-, pudse-, flise-, restaurerings-, renoverings- og reparationsarbejde.

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.