Vakuumfliseløfter - Medusa (enkelt)

En vakuumløfter sugekop fra Raimondi er uundværlig, når der skal tranporteres, bagsmøres og lægges fliser. Sugekoppen kan bl.a. anvendes på fliser, glas, plast, laminat og andre materialer med en glat overflade. Sugekoppen kan med fordel også anvendes, når en flise skal bagsmøres eller tages op af fliselimen. 1 x sugekop (Medusa): Fremstillet i plast med en løfteevne på op til 40 kg.

Medusa sugekoppen findes også i to andre modeller. 2 x sugekopper med en løfteevne på op til 90 kg samt 3 x sugekopper med løfteevne på op til 140 kg, disse to varianter er i aluminium og fås også i vores sortiment.

Læs mere

Ex. moms kr. 
120.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
150.00
pr. enhed
På lager


Varenummer:
130200
EAN:
8024648000354

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele
Tekniske informationer

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.