Redskaber/materiel

Redskaber og transportmateriel til arbejdet med fliser

Her på siden kan du finde alt, du skal bruge af redskaber og materiel til dit fliseprojekt. Gør klar til at lægge dine fliser ved hjælp af gratspaderne til at fjerne betonrester og ujævnheder. I underkategorien kan du også finde alt værktøj til påføring af flydespartel. Vores sortiment rummer over alt fra pigruller til hele flydespartel kits. Når fliserne er lagt, finder du her også koste og børster i alle hårdheder, størrelser og med alverdens formål. Alt redskab og materiel i vores sortiment er af høj professionel kvalitet, der kan bruges af både den garvede professionelle flisemurer, men også den passionerede gør-det-selv enthusiast.

Vælg den ønskede kategori

Her på siden finder du alverdens redskaber indenfor forskellige koste - herunder kalkkoste, tjærekoste, syrekoste samt fejekoste. 
Under emnet Gratspader finder du det helt store udvalg af kendte mærker som Galax, Sprehn og Eskimo i klingebredder på 15, 20, 30 og 50 cm. 
Gratspaden bruger du til fjernelse af bl.a. betonrester, andre ujævnheder eller til rensning af forskallingsbrædder. Her er gratspader til alle slags opgaver i høj kvalitet, og du kan arbejde i oprejst stilling. 
Fra Eskimo tilbyder vi løse blade til gratspaden, eller du kan købe et nyt skaft, hvis det gamle er knækket. 
Har du spørgsmål til vores sortiment af redskaber til fliseprojektet eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.