Raimondi fliseskærer GS 86 (bordmodel)

GS 86 fliseskæreren er en unik lille vådskærer med sliberondel og andet udstyr. GS86 fra Raimondi er det helt oplagte valg, når du har behov for en fliseskæremaskine i en meget kompakt lille størrelse
Solid i sin konstruktion kan denne smarte lille fliseskærer benyttes til lige-, cirkulære- og diagonale snit, dykskæringer og jolly-skæringer (i 45 grader). Fliseskæreren er tilmed blevet udstyret med et praktisk slibehjul på siden, hvor der let kan monteres sliberondeller, så du kan slibe og polere kanterne efter skæringer. 
GS 86 kan skære i porcelænfliser, marmor, granit og keramiske fliser.


Fliseskæremaskinen leveres med en Ø 115 mm diamantklinge, 5 abrasive slibedisks, et justerbart parallelanslag, et værktøjssæt, beskyttelseslåg, skærpesten samt brugermanual. 

Læs mere

Ex. moms kr. 
7,836.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
9,795.00
pr. enhed
Sendes fra fjernlager (Levering 3-5 hverdage)


Varenummer:
115842
EAN:
8024648003584

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele
Tekniske informationer
Anvendelsesområder

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.