Flisetilpasning

Her finder du et bredt udvalg af værktøj til flisepasning ved dit næste fliseprojekt. 

Vælg den ønskede kategori

Bredt sortiment af værktøj til flisetilpasning

Under fliseskæremaskinerne finder du alt, hvad du har brug for, når du skal skære fliser. Her kan du finde dem i forskellige længder fra 0-50 cm, 50-100 cm, 100-160 cm til 160-330 cm. Skæretykkelsen er mellem 40-85 mm.

Læs mere om detaljerne ved at klikke på billederne. Kig ind under skæreskiverne og find lige netop den klinge du skal bruge til skæring af fliser og klinker til våd- eller tørskæring.

Skal du have klippet flisen med håndkraft, så skal du enten bruge en Fliseknæktang eller en Flisehultang, som du også kan finde her på siden.

De perfekte flisehuller afslører et godt håndværk med den rette fliseboring. Derfor kan du også finde Flisehulslibere, Diamanthulborsæt, Flisehulboremaskiner, Flisebor og mere fra kvalitetsmærket Eibenstock og Raimondi her på vores hjemmeside. De kan anvendes til både natursten, porcelæn, brændte fliser og glas.

Vores stadig voksende sortiment af slibepads giver dig rig mulighed for at kunne slibe marmor, terrazzo, granit, beton, natursten, glas eller keramiske fliser. Kornstørrelse på vores slibepads ligger på 50 - 800. Det bliver en fornøjelse at komme i gang med arbejdet, når du har det rette fliseværktøj. Det giver en flot finish, som du kan gå og nyde i mange år.

Har du spørgsmål til vores sortiment af værktøj til flisetilpasning eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.