Blandeværktøj

Blandeværktøj til blanding af fliseklæb og andet materiale

I denne kategori kan du finde alt blandeværktøj til dit næste projekt. Om det er spande, rørværk, blandestationer eller rørestave. For at du kan få de bedste resultater i din blandinger, sørger vi for kun at have højkvalitets værktøj, der kan leve op til den professionelle standard af murerværktøj. Lige meget om du skal bruge blandeværktøj til fliseklæb eller mørtel – har vi værktøjet til at udfører opgaven. Er du i tvivl omkring blandingsanbefalingerne for dit materiale, vil vores faglige support altid være klar til at hjælpe via telefon +45 7260 6630 eller mail info@murergrej.dk.

Vælg den ønskede kategori

Stort udvalg af blandeværktøj til blanding af materialer

I denne kategori har du overblikket over alt indenfor blandemaskiner og blanderedskaber, når du skal i gang med at blande lim, puds, gips, fliseklæb eller mørtel.

I oversigten finder du røreværk, som alle er fra det tyske kvalitetsmærke Eibenstock. De fås fra 1100 til 1800 Watt samt blandekapacitet fra 40 kg og op til 50 kg eller henholdsvis 80 l. Du finder helt sikkert det rigtige røreværk til lige netop dit behov. Hertil er der rørestave og piskeris i forskellige størrelser til Eibenstocks røreværk.

Se vores lækre baljemixer med kraftig motor fra Eibenstock Automix og Eibenstock Twinmix. De blander let og effektivt.

Vi har selvfølgelig murerbaljer og murerspande på programmet.

Alt er i højeste kvalitet til lave priser, og du sparer penge.


Har du spørgsmål til vores blandeværktøjer eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.