Blandeværktøj

Blandeværktøj og tilbehør til marmorpuds

Inden du kaster dig ud i arbejdet med decomaterialer, har du brug for at anskaffe dig det rette blandeværktøj. Her hos Murergrej.dk præsenteres du for et stort udvalg af produkter til marmorpuds. Vi forhandler både dissolverskiver, blandeaksler, omrørere og gummispartler af høj kvalitet, som skaber det bedste grundlag for en optimal blanding uden klumper. Vores blandeværktøj til marmorpuds hjælper dig således med at opnå en flot og langtidsholdbar finish.

 

Den helt rigtige blanding er essentiel for at få et flot og holdbart resultat. Derfor har vi selvfølgelig alt, hvad du skal bruge udi blandeværktøj. Her finder du både dissolveraksel og dissolverskiver fra iMIX, pisker i rustfrit stål og selvfølgelig en god gummispartel, så du får udnyttet al farven, når du blander. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af blandeværktøj til marmorpuds, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.