Dane-Stucco 2

Marmorpuds til 2. lag. Mørtlen trækkes på en plan finpudset bund, der har en ensartet sugeevne, med en rustfri glittebræt i 3 omgange, hver gang i materialets tykkelse. Overfladen glittes færdig. Arbejdet udføres vådt på friskt. De 3 lag har hvert sit blandingsforhold og den samlede lagtykkelse er ca. 1-3 mm, med det groveste tilslag inderst.

Anden behandling bør være med farve. Dane-Stucco 2 består af 2 dele kulekalk med 2 dele marmorpulver (0-0,6 mm).

Her skal man være omhyggelig, da det hele bliver at se i det afsluttende finish. Små bevægelser i forskellig retninger (giver mere mønster) og husk at jævne evt. striber ud. Man starter evt. fra det ene hjørne og arbejder sig stråt ned af (ikke i lige linier, da det kan blive synligt). Man spartler hele tiden ind mod det våde matriale.

Læs mere

Ex. moms kr. 
326.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
407.50
pr. enhed


Varenummer:
720302-2
EAN:
5714297019649

trustpilot

Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.