Stucco Italiano Beton Stucco 065/1

Beton Stucco er en alsidig, moderne dekorativ finish, der kan påføres både på indvendige og udvendige vægge, samt møbler og overflader som borde, køkkenbordplader og butikshylder. Lavet af en kombination af hydraulisk kalk og cement er dette materiale tilgængeligt i både en klassisk grå og en hvid version. Dette muliggør et bredt udvalg af designmuligheder, lige fra urbane, ru og industrielle finishes som forældet beton og træ imprænering til elegante og raffinerede finishes, der opnås med den hvide version.

En af de bedste egenskaber ved Beton Stucco er dens fremragende modstand mod UV-stråler, slag og slid, hvilket gør det til et fremragende valg til områder med høj trafik, såsom lejligheder, professionelle kontorer og offentlige bygninger. Dets holdbarhed og modstandsdygtighed mod slid gør det også til et ideelt valg til kommercielle bygninger. Uanset om du ønsker at tilføje et strejf af elegance til dit hjem eller forretning, eller har brug for en finish, der kan modstå kraftig brug, er Beton Stucco et godt valg at overveje.

Læs mere

Ex. moms kr. 
1,325.60
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
1,657.00
pr. enhed


Varenummer:
324442-8
EAN:
5714297028641

trustpilot

Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.