OS-Flex træsko - uden sikkerhedskappe

Personlige ønsker og arten af arbejdsopgaver skal ligge til grund for valg af sikkerhedsfodtøj af sandaltypen, åbne sko, lukkede sko, træsko eller støvler. Ligeledes er det vigtigt, at sålerne er så skridsikre som muligt og ofte er det også af stor betydning, at sålerne har et godt slidmønster. For at opnå bedst mulig komfort er det også vigtigt, at fodtøjet er udstyret med en god indlægssål med stødabsorbering og svedtransporterende egenskaber. CE-kravene til sikkerhedsfodtøj til erhvervsbrug, er formuleret i standarden EN ISO 20345, hvor en række detaljer i forbindelse med godkendelseskravene er listet op. Blandt andet skal sikkerhedsfodtøj være forsynet med tåkappe, der kan modstå en belastning på 200 J.  Desuden findes der i standarden en række supplerende krav til beskyttelsesegenskaber, hvor man ud fra fodtøjets mærkning kan se, hvilke af disse frivillige test, der er gennemført. Her kan være tale om antistatiske egenskaber, sømværn, kulde- og varmeisolering eller trædefladens energiabsorption. Endvidere skal man være opmærksom på fodtøjets fleksibilitet og facon, fx bredden i forfoden, pløsens udformning, forets beskaffenhed osv. Disse OS-Flex træsko uden kappe har alt det, samt at de er udstyret med et stødabsorberende PU-stål; en sål der er olie-, benzinbestandig og skridhæmmende, af typen SRC. 

Køb disse OS-Flex træsko af høj kvalitet til yderst fordelagtige priser. Vælg din ønskede størrelse og antal og vi leverer dine OS-Flex træsko lige til døren i løbet af de næste 1-3 hverdage.  

Læs mere

Ex. moms kr. 
280.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
350.00
pr. enhed
På lagerVarenummer:
408415
EAN:
5714297008193

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.