Ninja Maxim Arbejdshandsker

Nina Maxim handskerne lever op til deres navn med den maksimale effektivitet og det robuste præcisionsgreb du opnår takket være dens unikke og patenterede NFT nitril-skumbelægning. Handskerne er fremstillet af en blanding af nylon, spandex og skum. Vil du have slidstærke, fleksible og tynde kvalitetshandsker med god fingerføling til anvendelse ved f.eks. lagerarbejde, monteringsopgaver, pakning, fliselægning, mureropgaver og meget mere - så er disse arbejdshandsker fra OS det helt rigtige valg! 
Handskerne er behagelige, sømløse og udstyret med ribkrave og nitril-skumbelægning i håndfladen og på fingrene - så du kan tage ordentlig fat - hver gang! 

Køb disse handsker i større partier og få gode mængderabatter. 

Læs mere

Ex. moms kr. 
26.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
32.50
pr. enhed
På lagerVarenummer:
405200
EAN:
5714297007288

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.