S95 sikkerhedstræsko - med hælkappe

HKSDK er først og fremmest et DANSK produkt, designet og udviklet i Danmark med fokus på optimal komfort og tilpasset ”nordiske fødder”. Kvaliteten er meget høj og skoene er spækket med materialer i den allernyeste teknologi, som gør at komforten er helt i top. Komforten udmærkes bl.a. via:

• utroligt bløde AIR-såler som gør skoene meget bløde at gå i

• ekstra bred pasform med ergonomisk tå-kappe, tilpasset ”nordiske fødder”

HKSDK træsko (bl.a. N80, N85, S90 og S95):

HKSDK laver Danmarks mest anerkendte sikkerhedstræsko siden 1997! - solgt i mere end 1.200.000 eksemplarer alene i Norden. Pasformen og komforten er i fokus, komforten i træskoene bliver konstant forbedret, og de er bl.a. udstyret med vores special-udviklede ultra bløde “ENERGY-sål” som er i stand til at absorbere 50% negativ energi ved gang på hårdt underlag. HKSDK træsko anno 2014 sidder ikke mindre end perfekt på foden!

Køb disse sikkerhedstræsko af høj kvalitet til yderst fordelagtige priser. Vælg din ønskede størrelse og antal og vi leverer dem lige til døren i løbet af de næste 1-3 hverdage.   

Læs mere

Ex. moms kr. 
474.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
592.50
pr. enhedVarenummer:
408410
EAN:

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.