Tandspartel til vinkelbeslag - 48 cm - rund tand - 6 mm

Tandspartel med en samlet bredde på 48 cm med runde tænder i en tandstørrelse på 6 mm. Anvendes ofte på arbejdsopgaver, hvor der ønskes et tykkere lag af fliselim, som for eksempel med store fliser eller på områder hvor der er store temperatursvingninger. Klargjort til vinkelbeslag, der nemt sparer dig 30% af din arbejdstid med at trække fliselimen.Vinkelbeslaget sikrer dig også, at tandspartlen konstant holdes i en 45 graders vinkel. Vinkelbeslaget medfølger ikke og skal købes separat.

OBS: Tandstørrelsen svarer til bredden af tænderne, altså diameteren af de runde tænder. Højden på tænderne svarer til radiussen, altså halvdelen af tandstørrelsen.

Læs mere

Ex. moms kr. 
162.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
202.50
pr. enhed


Varenummer:
110448-620
EAN:
5714297018932

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.