Stucco Italiano Spartel Grassello 062/1

Grassello Venetian puds er en kalkbaseret Marmorino, der indeholder meget små marmorpartikler (deres kornstørrelse er kun 50 mikrometer). Dette gør det muligt at opnå et ekstremt skinnende finish. I modsætning til andre venetianske puds har dens overflade ingen veksling mellem matte og polerede områder, men er derimod ensartet blank. Derfor er Grassello det ideelle materiale til at skabe spejlende venetianske vægge.

På grund af dens ekstremt fine korn har Grassello næsten ingen porer, hvilket gør det let at gøre vandtæt. Denne karakteristik gør Grassello velegnet til badeværelsesvægge, undtagen vådområder som brusevægge, hvor det kan være modtageligt for skimmel. På grund af den fine tekstur, kræver Grassello tynde lag, hvilket resulterer i lavt forbrug pr. kvadratmeter og højere udbytte end andre marmorino puds.

Læs mere

Ex. moms kr. 
1,295.60
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
1,619.50
pr. enhed


Varenummer:
324434-7
EAN:
5714297028474

trustpilot

Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.