Eskimo Spandske - 150 mm

Spandske fra Eskimo i en størrelse på 150 mm. Det helt perfekte værktøj, når du skal udføre dit arbejde direkte fra spanden. Produceret i specialhærdet kvalitetsstål med et håndtag af bøgetræ. Denne spandske er uundværlig til murer-, pudse-, flise-, restaurerings-, renoverings- og reparationsarbejde

Læs mere

Ex. moms kr. 
71.20
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
89.00
pr. enhed


Varenummer:
240280-150
EAN:
5708604031509

trustpilot

Beskrivelse


Spandske - 150 mm

Denne smarte spandske fra Eskimo i en størrelse på 150 mm er det helt perfekte værktøj, når du skal bruge mørtel direkte fra spanden. Produceret i specialhærdet kvalitetsstål med et håndtag af bøgetræ, er denne spandske uundværlig til murer-, pudse-, flise-, restaurerings-, renoverings- og reparationsarbejde. Spandskeen har konisk slebet blad med en rustbeskyttende lak.

Vælg den ønskede størrelse og det ønskede antal af denne smarte spandske og køb den til en yderst konkurrencedygtig pris her. 

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.