Service af mørtel fugepistolen


Service er vigtigt

Når din mørtel fugepistol ikke præstere mere som den plejer, er det måske ved at være tid til et service. Vi tilbyder service af din mørtel fugepistol købt hos Murergrej.dk.


Undgå større skader på din mørtel fugepistol, og sørg for at den bliver ved med at præstere ved dagligt brug. Selvom der er noget vedligeholdelse ved mørtel fugepistolen, vil et service være mere dybdegående, og sørge for at selve funktionaliteten i mørtel fugepistolen fungerer. 

Firkantet-IMG

Vedligeholdelse og service

Vi sælger reservedele, så du selv kan skifte mindre sliddele når du opdager en nedslidt del. Det kan være en snegl eller fugestuds. Disse kan bruges til både den gamle og nye mørtel fugepistol. Sammen med smørelse af silikone, er udskiftningen af denne type dele, en del af det regulære vedligehold af mørtel fugepistolen. 

Den normale vedligeholdelsesproces er også en del af service, men processen skal gøres oftere, og det er derfor noget man selv skal være sat ind i. F.eks. skal sneglen skiftes når den er nedslidt, ligesåvel, som en skive på en vinkelsliber skal. 

Når du sender din mørtel fugepistol ind til os, får du fagpersonale til at gennemgå den, og identificere nedslidte eller ødelagte dele igennem hele fugepistolen, som bliver skiftet. 

Præcis som ved en bil, skal værktøj der bruges ofte eller dagligt checkes igennem for at være sikker på det virker korrekt, samt øge levetiden. 

Selvom vores service oftest kun er ideel for professionelle, der bruger værktøjet intenst, gælder det også dig som ikke er professionel. Har du en mørtel fugepistol som du har brugt meget, og den ikke virker til helt at leve op til hvad den skulle kunne, kan det være på tide den skal til service og kigges igennem af vores fagpersonale. 

Hvis du ikke får service

Tager du ikke din mørtel fugepistol til service, kan det forværre din mørtel fugepistol markant, men også gøre at det tilsidst kan blive totalskadet, hvor en ny mørtel fugepistol vil blive nødvendig. Det vil derfor være vigtigt for dig selv at sætte dig helt ind i hvordan værktøjet virker, så du selv kan udføre et korrekt og effektiv service i ny og næ.


Vi har oplevet tidligere at få tilsendt mørtel fugepistoler som ikke stod til at redde, og det økonomisk gav mere mening at købe en helt ny. I nogle af disse tilfælde kunne det have været undgået, ved at man oftere gik til service. Mange reservedele når nedslidte, gør meget mere skade til andre dele når værktøjet bliver brugt.

Næste step

Vi ønsker at gøre et service så nemt og tilgængeligt som overhovedet muligt. Alle skal have god og lang glæde af deres mørtel fugepistoler. Derfor betaler vi fragt tilbage til dig efter et service. 


Det eneste du skal gøre er at skrive en mail eller give os et kald, omkring ønsket af et service på en eller flere af dine mørtel fugepistoler!


Kontakt os
Skriv til os og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Processen 

  1. Kontakt os på mail eller telefon omkring service

  2. Send din mørtel fugepistol til os.

  3. Modtag besked omkring tilstanden af værktøjet 

  4. Få din mørtel fugepistol leveret når servicen er udført. 


Selve processen er kogt ned i få steps. Mere skal der ikke til for at være klar med en velfungerende mørtel fugepistol efter et service. 


Du er med hele vejen


Vi ved det kan være en anelse nervepirrende, at sende noget til service, for man ved hvor meget der muligvis skal skiftes. Derfor vil vi være så transparente som muligt under hele processen. På den måde får du ikke nogle pludselige overraskelser når det gælder timetal eller reservedele som skal bruges. 


Vi arbejder med halve timer når vi laver service. 

En halv time vil koste 269,- ekskl. moms. 

Oftest tager et service ikke lang tid. 90% af tiden kan de laves på en halv time.

Udover timetal kommer der prisen af reservedele.


Inden vi begynder på selve reparationer eller udskiftninger af dele, tager vi en snak med dig omkring hvad dit ønske er. Til tider kan det måske give mere mening at købe en ny mørtel fugepistol eller lave en opgradering, frem for at reparere fejlen. 


Vi udfører service på både nye og gamle modeller, en af måderne du kan se forskel på disse er kammeret. Den gamle model har et blåt og firkantet kammer, imens den nye har et ovalt og rødt kammer. 


Landingpage-closeup

Transport

For at gøre det nemmere for dig, tilbyder vi at du kan købe en label til fragt hen til Murergrej.dk hos os for 50,-. I så fald får du tilsendt et label, som du kan printe og bruge til transporten. 


Når vi er færdige med service, skal vi nok betale vejen tilbage til dig.


Vær opmærksom på at hvis dit service ender ud med at blive en opgradering, vil der være fri fragt.


Hvad er forskellen mellem service og opgradering? 

Selvom du kan starte ud med at bestille et service, kan det ende med en opgradering. Begge er en service vi giver til alle dem med en mørtel fugepistol. Alle som bruger den effektivt i deres hverdag, eller har stor glæde af den. 


Et service bliver lavet på den mørtel fugepistol du har lige nu, og er en gennemgang af delene, samt funktionaliteten. De dele som er slidte bliver udskiftet, og selve maskinen bliver kigget igennem af fagfolk, for at vi er sikker på den fungerer optimalt til når du skal bruge den til dit arbejde. Præcis som service på en bil, der øger levetiden og køreglæden fordi du skal bekymre dig mindre. 


En opgradering, er hvor du kan få opgraderet din gamle mørtel fugepistol, til den nye model. Du ved om du har den gamle model, ved at den har et blåt og firkantet kammer. 


Selvom der er lavet forbedringer ved den nye model, er der ingen grund til at du skal have en opgradering, hvis den gamle model lever op til dine krav. Du kan også få udført et service på denne mørtel fugepistol, selvom det kan være svært for os at skaffe alle reservedelene hjem. Nogle af reservedelene fra den nye model, kan også bruges til den gamle, så det er muligt kun at opgradere udvalgte dele i stedet.