Pica-Ink dybhulsmarker - Rød

Opmærkningsværktøj fra Pica-Ink med rød markeringsstift. Perfekt til smalle og dybe huller. Det er 150 mm og har en rund spids. Spidsen er i rustfrit stål og har en diameter på 1,5 mm. Hylsteret er i plast, og det er udstyret med en bælteclips, så markøren nemt kan placeres i værktøjslommen eller bukserne. Det er en permanent og vandfast markør, der kan bruges på alle tørre overflader og materialer. Hvis nødvendigt kan blækket fjernes med sprit eller lign.

Hvis spidsen bliver "flosset", kan den yderste millimeter klippes af, så den bliver som ny igen. Det er muligt at gøre flere gange, pga. spidsens opbygning og at den kan skydes frem og tilbage. Det er også muligt at tage hele skiften ud og vende den om (180 grader), så man dermed igen får en spids som ny.

Læs mere

Ex. moms kr. 
64.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
80.00
pr. enhed


Varenummer:
282216-40
EAN:
4260056150036

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.