OX-ON NBR Standard 8000 Str. 10

OX-ON NBR Basic 8000 størrelse 10 med gul NBR nitril, der giver et solidt greb. Perfekt egnet til arbejde i våde miljøer, fx inden for kloakering, murer- eller entreprenørarbejde, renovation, anlægsarbejde, transport eller industri.

Læs mere

Ex. moms kr. 
20.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
25.00
pr. enhed


Varenummer:
405590
EAN:
5701952180608

trustpilot

Beskrivelse

OX-ON NBR Basic 8000 størrelse 10 er den prisvenlige handske til dig, der arbejder i våde miljøer, fx inden for kloakering, murer- eller entreprenørarbejde, renovation, anlægsarbejde, transport eller industri. Håndfladen, fingrene og helt op til knoerne er belagt med gul NBR nitril, som giver dig et solidt greb, når du arbejder i våde miljøer. Håndryggen er lavet af bomuld, som føles behagelig mod din hånd og giver huden plads til at ånde. Handskens ribkant slutter tæt om dit håndled og giver en særlig god pasform. NBR Basic 8000 er en funktionel og slidstærk arbejdshandske, som bevarer din fingerføling og beskytter din hånd, når du arbejder.

Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.